Деякі аспекти капіталізації та інтеграції вугледобувних підприємств - Рассуждай, Л.М.; Завгородня, О.П. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2009)
Обґрунтовано підходи до визначення капіталізації підприємств вугільної промисловості. Розглянуто вертикальну інтеграцію підприємств паливно-енергетичного комплексу як напрям підвищення його капіталізації.