Прогнозування соціально-економічних наслідків видобутку сировини для виробництва будівельних матеріалів - Сумець, О.М.; Сумець, Р.О. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2009)
Проведено аналіз стану видобутку будівельних копалин у Харківській області. Виконано прогнози видобутку будівельної сировини, зайнятості населення області та заробітної плати працівників у видобувній галузі до 2015 р.