Тенденції розвитку вуглевидобутку в росії та їх вплив на український ринок коксівного вугілля - Чейлях, Д.Д.; Рибалко, В.В. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2009)
Здійснено аналіз ситуації на російському вугільному ринку. Виявлено особливості впливу російських вуглевиробників на український ринок коксівного вугілля.