Управління інноваційно-інвестиційною діяльністю підприємства - Задніпрянна, Т.С. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2009)
Проаналізовано стан розвитку інноваційно-інвестиційних процесів в Україні. Запропоновано комплекс заходів, спрямованих на активізацію та більш ефективне управління інноваційно-інвестиційною діяльністю підприємств. Визначено напрями вдосконалення управління інноваційно-інвестиційною діяльністю підприємств на державному рівні.