Тенденції іноземного інвестування в Україні - Мацука, В.М. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2010)
Проаналізовано стан іноземного інвестування. Розглянуто проблеми іноземних інвесторів. Визначено тенденції розвитку іноземної інвестиційної діяльності в Україні.