Реструктуризація підприємств державного сектору з метою підвищення їх капіталізації (теоретичні аспекти) - Пономаренко, Н.О. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2010)
Розкрито сутність і зміст категорій «реструктуризація», «реформування», «реорганізація» і «капіталізація». Структуровано організаційно-економічні заходи щодо реструктуризації підприємств державного сектору економіки та запропоновано використання реструктуризації як інструменту антикризового управління.