Модель оптимізації виробничої програми швейного підприємства - Ярема, В.І.; Повідайчик, М.М. (Стратегія і механізми регулювання промислового розвитку, 2010)
Надано економіко-математичну модель оптимізації виробничої програми швейного підприємства, яка передбачає поступовий перехід від виробництва одягу з давальницької сировини до виробництва продукції з власної сировини, а також дозволяє оптимізувати структуру асортименту в умовах обмежених внутрішніх ресурсів.