Гастро-знтеро-ренальная реакция на внутригастральное введение слабоминерализованной воды - Лахин, П.В. (Медична гідрологія та реабілітація, 2004)
У статті узагальнено опубліковані раніше результати досліджень автором термінових гастро-ентеро-ренальних реакцій на введення слабомінералізованої води типу "Нафтуся "