Археологічні пам’ятки Дніпровського Лівобережжя середини ХІІІ–XV ст. (за матеріалами розвідок 40-х – 70-х рр. ХХ ст.) - Капустін, К. (Сiверянський лiтопис, 2012)
У статті проаналізовано археологічні колекції, зібрані у ході розвідок середини–другої половини ХХ ст. Введено до наукового обігу нові дані щодо пам’яток Дніпровського Лівобережжя золотоординського та литовського часів.