Потреби в електрифікації сільського господарства у повоєнне десятиріччя (1940-1950-і рр.) - Горбатюк, О. (Сiверянський лiтопис, 2012)
У статті аналізуються потреби українського села в електрифікації у повоєнне десятиріччя та її важливість для підвищення ефективності розвитку сільського господарства.