Князь Дмитро Вишневецький і козацтво - Ковбаса, В. (Сiверянський лiтопис, 2012)
У статті розглядаються скептичні погляди дослідників щодо зв’язків князя Д.І. Вишневецького з козацтвом, показується, на що спирається подібна точка зору. Подаються нові аргументи на користь тісних зв’язків князя з козацтвом.