Трансформація та трансляція потенціалів системно-універсального функціонування - Микитенко, В.В.; Юрик, Я.І. (Управління економікою: теорія та практика, 2010)
Досліджено закономірності інтелектуально-інформаційної сфери відродження національного господарства й виявлено тенденції її трансформаційного впливу. Визначено можливості формування умов забезпечення раціонального використання системно-універсального ресурсу у створенні економіки інтелектуального типу.