Іміджева політика й інвестиційна привабливість старопромислових регіонів в умовах фінансової кризи - Васильченко, О.Р.; Толстих, А.С. (Управління економікою: теорія та практика, 2010)
Проаналізовано основні аспекти формування позитивного іміджу старопромислових регіонів задля підвищення їх інвестиційної привабливості й подолання основних наслідків фінансової кризи.