Сучасні тенденції трансформації освіти у глобальному середовищі - Каленюк, І.С.; Куклін, О.В. (Соціоекономіка, 2009)
Досліджуються тенденції трансформації економічного механізму функціонування систем освіти у країнах світу в умовах сучасної глобалізації.