Доверие как основа формирования и развития социального капитала - Панькова, О.В. (Соціоекономіка, 2009)
Досліджується феномен довіри як важливий нематеріальний актив, що забезпечує стійкість і соціальну стабільність українського суспільства; як підґрунтя та інструмент розвитку, накопичення соціального капіталу. Виявлено вплив довіри на систему соціально-економічних відносин, визначено оптимальні форми розвитку і накопичення соціального капіталу на виробничому рівні.