Соціальні мережі як ресурс розвитку інноваційних процесів в інформаційному суспільстві - Прогнімак, О.Д. (Соціоекономіка, 2009)
Стаття присвячена аналізу ролі соціальних ресурсів у розбудові інноваційної економіки. Розкрито інструментальні цінності соціальних мереж як умови стимулювання інноваційних процесів в інформаційному суспільстві.