Лідерський потенціал особистості майбутніх фахівців соціономічних професій - Кальянов, А.В. (Соціоекономіка, 2010)
Формування лідерського потенціалу особистості майбутніх фахівців у перехідний період трансформаційної економіки потребує особливої уваги. Вона має включати провідні компоненти та якості психологічного портрета сучасного лідера, враховувати інтегральні соціальні та психолого-педагогічні впливи при формуванні та розвитку сучасного лідера в умовах медійної вищої освіти.