Окиснення ізобутилового спирту на Fe-Te-Mo-O-каталізаторі - Жизневский, В.М.; Гуменецкий, В.В.; Павлишин, Ю.И. (Інститут бiоорганiчної хiмiї та нафтохiмiї НАН України, 2003)
Досліджено окиснення ізобутилового спирту на Fе-Те-Мо-O-каталізаторі у проточній системі та у проточній системі з імпульсною подачею суміші ізобутанолу з повітрям. Визначено залежності швидкості утворення продуктів окиснення від концентрації спирту та селективність утворення продуктів від температури та об'ємної швидкості.