№ 2. Звернення протоієрея Л. Юнакова до Парафіяльної Ради Церкви с. Пінчуки про збір пожертв на ремонт церков від 30 квітня 1928 р. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2007)
Публікація Д. Бойко, І. Бухарєвої, С. Кокіна, П. Кулаковського.