№ 3. Доповідна записка протоієрея П. Вишневського Білоцерківському єпископу Юрію про діяльність Гребінківського районного об’єднання УАПЦ від 14 серпня 1928 р. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2007)
Публікація Д. Бойко, І. Бухарєвої, С. Кокіна, П. Кулаковського.