№ 12. Виписка з протоколу засідання Особливої наради при Колегії ДПУ УСРР щодо звільнення з-під варти О. Ярещенка та порушення клопотання перед Особливою нарадою при Колегії ОДПУ СРСР про заключення у концтабір строком на 3 роки від 6 квітня 1926 р. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2007)
Публікація Д. Бойко, І. Бухарєвої, С. Кокіна, П. Кулаковського.