№ 13. Лист Голови ДПУ УСРР В. Балицького начальнику Особливого відділу ОДПУ СРСР Т. Дерибасу щодо прискорення санкціонування постанови Особливої наради при ДПУ УСРР стосовно О. Ярещенка від 10 квітня 1926 р. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2007)
Публікація Д. Бойко, І. Бухарєвої, С. Кокіна, П. Кулаковського.