№ 14. Заключення секретаря 6-го відділення Секретного відділу ОДПУ СРСР щодо передачі справи О. Ярещенка на розгляд Особливої наради при Колегії ОДПУ СРСР від 25 травня 1926 р. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2007)
Публікація Д. Бойко, І. Бухарєвої, С. Кокіна, П. Кулаковського.