№ 9. Постанова ДПУ УСРР щодо заміни запобіжної міри підписки про невиїзд на утримання під вартою О. Ярещенка від 31 березня 1926 р. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2007)
Публікація Д. Бойко, І. Бухарєвої, С. Кокіна, П. Кулаковського.