№ 4. Посвідчення про відрядження П. Вишневського до с. Карапиши Миронівського району 3 липня 1929 р. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2007)
Публікація Д. Бойко, І. Бухарєвої, С. Кокіна, П. Кулаковського.