№ 11. Виписка з протоколу засідання судової трійки при Колегії ДПУ УСРР стосовно П. Вишневського від 24 лютого 1930 р. (З архівів ВУЧК-ГПУ-НКВД-КГБ, 2007)
Публікація Д. Бойко, І. Бухарєвої, С. Кокіна, П. Кулаковського.