Жанрові особливості віршованої драматургії Лесі Українки - Левчук, Т. (Леся Українка і сучасність, 2010)
Порушено актуальну літературознавчу проблему дослідження вірша в драматичних творах Лесі Українки, з’ясовується жанрова специфіка поетичної драматургії. Явище розглядається у контексті української та світової літератури.