“Все для інших і нічого для себе”: cвідчення Антоніни Макарової про Косачів-Драгоманових - Диба, А. (Леся Українка і сучасність, 2010)
Досліджуються оригінальні тексти та публікації спогадів Антоніни Макарової і авторські коментарі до них.