До біографії Михайла Петровича Драгоманова (1841–1895): за архівами Національної бібліотеки України ім. В. І. Вернадського - Рева, Л. (Леся Українка і сучасність, 2010)
Архівний матеріал, присвячений М. Драгоманову, в якому зі збереженням дореволюційної української орфографії простежується життєвий і творчий шлях історика – дядька Лесі Українки.