Жанрова природа драматичних творів Олени Пчілки - Школа, В. (Леся Українка і сучасність, 2010)
Розглядаються твори Олени Пчілки, написані для дорослої та дитячої аудиторії. З’ясовується їх жанрова своєрідність.