Вітаємо Л.П. Мірошниченко - Савчук, В. (Леся Українка і сучасність, 2010)
18 серпня 2010 року виповнилося 70 років від дня народження Л. П. Мірошниченко – кандидата філологічних наук, провідного наукового співробітника Відділу рукописних фондів і текстології Інституту літератури ім. Т. Г. Шевченка НАН Українки, відомої дослідниці творчості Лесі Українки.