VІІ Всеукраїнські наукові читання «Леся Українка і сучасність» - Романов, С. (Леся Українка і сучасність, 2010)
2–3 квітня 2009 року у Волинському національному університеті відбулися VІІ Всеукраїнські наукові читання «Леся Українка і сучасність». В організації заходу взяли участь Науково-дослідний інститут Лесі Українки, Волинський національний університет та Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка НАН України.