Літературно-мистецький вечір «Плеяда» в Київському музеї Лесі Українки - Щукіна, І. (Леся Українка і сучасність, 2010)
25 лютого 2010 р. в Київському музеї Лесі Українки відбувся традиційний літературно-мистецький вечір «Плеяда» до дня народження поетеси за темою «Леся Українка і Грузія». Він пройшов за сприяння Посольства Грузії в нашій країні й став переконливим підтвердженням незгасної любові й шани до Лесі Українки, що єднає народи.