Міжнародна науково-практична конференція «Леся Українка в контексті літературної епохи» в Інституті філології та журналістики Волинського національного університету - Колошук, Н. (Леся Українка і сучасність, 2010)
13-14 травня 2010 р. в Інституті філології та журналістики ВНУ відбулася міжнародна науково-практична конференція «Леся Українка в контексті літературної епохи». Захід було проведено в рамках держбюджетної теми «Леся Українка і зарубіжні письменники» (кафедра теорії літератури та зарубіжної літератури, керівник проф. Моклиця М. В.).