Поетично-мистецьке свято «Лісова пісня» - Горик, Н.; Гуменюк, Н. (Леся Українка і сучасність, 2010)
Поетично-мистецьке свято «Лісова пісня» вдесяте завітало на Ковельщину в теплі серпневі дні 2010 року. За традицією, перша мистецька зустріч відбувається біля пам’ятника Лесі Українці в Ковелі, де гостей свята, що приїхали з Луцька, багатьох куточків України, а також із Польщі та Білорусі, вітають представники місцевої влади, ковельчани.