Утилізація ізоамілового спирту – побічного продукту отримання етанолу - Жизневський, В.М.; Гуменецький, В.В.; Мошковська, І.В.; Мацьків, О.О. (Інститут бiоорганiчної хiмiї та нафтохiмiї НАН України, 2006)
Досліджено окиснення ізоамілового спирту в ізовалеріановий альдегід на гетерогенних оксидних Fe–Te–Mo–Ox-каталізаторах, промотованих BaCl2. Встановлено оптимальну за виходом альдегіду концентрацію промотору та оптимальні умови здійснення процесу.