Язловець - ключ Поділля - Підставка, Р. (Відлуння віків, 2010)
Важливим форпостом в обороні південно-західних кордонів Поділля за правління князів Коріатовичів у ХІV ст. став Язловець, який звався “ключем Поділля”.