Людмила Костянтинівна Афанасьєва (Відлуння віків, 2010)
У травні цього року виповнилося 70 років Людмилі Костянтинівні Афанасьєвій — заступникові голови Київської міської організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури.