Духовне і земне. Виставка творів Ольги Денисюк - Головчанська, У.; Кравченко, Н. (Відлуння віків, 2010)
У квітні 2010 року в Національному заповіднику “Софія Київська” відбулася презентація виставки молодої художниці з Києва Ольги Денисюк.