Французько-український семінар на тему «Сакральні об’єкти чи культурна спадщина?» (Відлуння віків, 2010)
29 листопада 2010 р. на базі Національного заповідника “Софія Київська” пройшов французько-український семінар на тему: “Сакральні об’єкти чи культурна спадщина?”. Семінар був організований ГО “Український центр розвитку музейної справи” та Французьким культурним центром за підтримки Міжнародного благодійного Фонду “Україна 3000”.