Музейні екскурсії в Інтернет-просторі (Відлуння віків, 2011)
Компанія Google та 17 найвідоміших музеїв світу започаткували масштабний художній проект Аrtprojeсt, завдяки якому з’явилася можливість з будь/якої точки планети за допомогою Інтернету потрапити до музейних залів та роздивитися мистецькі твори у безпрецедентно високому дозволі. Google Art Project дозволяє відвідати кращі музеї світу абсолютно безкоштовно, більш того, навіть не залишаючи власної квартири.