Південний берег Криму на поштових картках (1899–1917 рр.) - Яшний, Д. (Відлуння віків, 2011)
Перші десятиріччя ХХ століття серед дослідників та філокартистів отримали назву “золотий час ілюстрованої поштової картки”. Саме в цей період набуває найбільшого розквіту видання поштових карток, ілюстрованих світлинами найбільш цікавих місцевостей Криму.