Хранитель скарбів Переяслава (Відлуння віків, 2011)
27 вересня 2011 року перестало битися серце Михайла Івановича Сікорського — дивовижної людини, справжнього подвижника, фанатично відданого музейній справі, яку він обрав понад півстоліття тому.