Законопроект “Про відродження унікального Символу православ`я — церкви Богородиці (Десятинної) у місті Києві” (Відлуння віків, 2011)
Народний депутат України від Партії регіонів, представник Президента у Верховній Раді Юрій Мірошниченко розробив і зареєстрував у парламенті законопроект “Про відродження унікального Символу православ`я — церкви Богородиці (Десятинної) у місті Києві” (№ 9196)