Дослідження «великого терору» у науково-документальній серії книг «Реабілітовані історією» - Тронько, П. (Історія України: маловідомі імена, події, факти, 2011)
У статті автор аналізує результати дослідження «великого терору» 1937–1938 рр. у контексті реалізації Державної програми науково-документальної серії книг «Реабілітовані історією».