Проблеми польсько-українського діалогу у публікаціях Станіслава Лося на шпальтах «Biuletynu Polsko-Ukrańсskiego» (1933–1938) - Миклін, О. (Історія України: маловідомі імена, події, факти, 2011)
У статті аналізується зміст публікацій С. Лося на шпальтах «Biuletynu Polsko-Ukraińskiego» (1932–1938) про минуле та перспективи польсько-українських взаємин у форматі II Речіпосполитої.