О.М. Завальнюк . Утворення і діяльність державних українських університетів (1917—1921 рр.) - Баженов, Л. (Історія України: маловідомі імена, події, факти, 2011)
Рецензія на книгу: Завальнюк О.М. «Утворення і діяльність державних українських університетів (1917–1921 рр.)». – Кам’янець-Подільський: Аксіома, 2011. – 652 с.