Структурні особливості поезій першої збірки Юрія Тарнавського «Життя в місті» - Котик-Чубінська, М. (Парадигма, 2011)
Стаття порушує проблему пошуку нової мови в поезії модернізму. Увага зосереджена на аналізі структури поезій першої збірки Ю. Тарнавського «Життя в місті».