Іронічні «мукументи» доби у «Вибганому» Володимира Діброви - Левків, К. (Парадигма, 2011)
У статті йдеться про іронію у збірці В. Діброви «Вибгане». Звернено увагу на авторські засоби творення іронічності. Подано характеристику образу Бурдика з однойменного роману.