Теплофізичні та реологічні властивості клею-розплаву КРА-99 - Алілова, О.В.; Шкарапута, Л.М.; Митрохіна, Л.Л.; Морозова, І.П. (Інститут бiоорганiчної хiмiї та нафтохiмiї НАН України, 2003)
Проведено дослідження питомої теплоємності, густини, коефіцієнтів теплопровідності, температуропровідності, ізотермічного об'ємного розширення та стисливості оригінального клею-розплаву КРА-99. Вивчено залежність напруг зсуву від швидкості зсуву, розраховано енергію активації, запропоновано реологічне рівняння, досліджено термогравіметричні характеристики.